canadian solar zonnepanelen
  • TÜV gecertificeerd
  • ISO 9001 gecertificeerd

Canadian Solar zonnepanelen

Canadian Solar zonnepanelen? Canadian Solar Inc. (NASDAQ: CSIQ) is een van de grootste producenten van zonnepanelen uit China. Het bedrijf is volledig verticaal geïntegreerd, wat wil zeggen dat men het gehele productieproces beheerst – van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf is van oorsprong Canadees (Ontario, 2001), de panelen worden in China geproduceerd. De zonnepanelen van Canadian Solar varieren van 5wp tot wel 300wp. De zonnecellen zijn geplaatst tussen gehard glas en lagen die beschermen tegen UV en andere invloeden van buiten.

Voordelen Canadian Solar zonnepanelen

Benieuwd naar de voordelen van deze zonnepanelen? Dit zijn de kenmerken van de zonnepanelen van Canadian Solar:

  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding: Canadian Solar is een van de grootste en meest gerenommeerde zonnepanelenfabrikanten ter wereld. Ze hebben een lange staat van dienst en een bewezen staat van betrouwbaarheid in de industrie.
  • 10 jaar product garantie; 25 jaar opbrengst garantie: Canadian Solar biedt doorgaans uitgebreide garanties op hun zonnepanelen. Deze garanties kunnen variëren afhankelijk van het specifieke product, maar ze bieden meestal langdurige productgaranties en lineaire vermogensgaranties die de prestaties van de panelen in de loop van de tijd dekken.
  • Vermogens tolerantie +5%: Canadian Solar biedt zonnepanelen met een hoog omzettingsrendement, wat betekent dat ze een goede elektriciteitsproductie per geïnstalleerd vermogen kunnen leveren. Dit kan resulteren in een hogere opbrengst en betere prestaties van het zonnestroomsysteem.
  • Gecertificeerde panelen o.a.TÜV en UL IEC 61215 Edition 2, IEC 61730 Class A, CE: Canadian Solar produceert zonnepanelen van hoge kwaliteit met strenge kwaliteitscontroles en geavanceerde productietechnologieën. Ze hebben een uitgebreid assortiment panelen die voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en certificeringen.
  • ISO 9001 gecertificeerd: Idem

Benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen canadian solar? Wij helpen je graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zonnepanelen canadian solar kopen

Wij helpen je graag met de aanschaf en plaatsing van de canadian solar zonnepanelen. Neem contact met ons op of doe een vrijblijvende offerteaanvraag.

Merken zonnepanelen

Er zijn vele merken zonnepanelen op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over Hanwha Qcells, Solar Frontier zonnepanelen, Ja Solar zonnepanelenTrina Solar zonnepanelen, of Yingli zonnepanelen. Ook vindt u hier informatie over een omvormer zonnepanelen.