Daikin warmtepomp
Daikin Altherma Heat+Intergas

Vanaf 8350,-

Offerte aanvragen
CV & warmtepomp in één

Vanaf 8350,-

Subsidie € 2850,-
Ter vervanging van uw oude CV
  • Is uw woning niet geschikt om van het gas te halen? Dan is de perfecte oplossing wanneer uw CV ketel aan vervanging toe is.
  • Door het hoge vermogen is de pomp in staat een zéér forse gasbesparing te halen.
Onze werkwijze
  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Zonnepanelen & hybride warmtepompen binnen 6 weken geïnstalleerd
  • Hulp bij subsidie aanvraag
  • Lagere (of géén) energierekening

Omschrijving

Daikin warmtepomp

Daikin wartempomp | Is uw woning niet geschikt om van het gas te halen? Dan is de daikin warmtepomp de perfecte oplossing wanneer uw CV ketel aan vervanging toe is. Deze Daikin/Intergas combinatie is een CV ketel met ingebouwde 8kW warmtepomp. Door de prijsverhoudingen van gas en stroom in te stellen, kiest de daikin warmtepomp wanneer hij gas of stroom moet gaan gebruiken. Door het hoge vermogen is de daiking intergas in staat een zéér forse gasbesparing te halen.

Intergas hybride warmtepomp

Intergas hybride warmtepomp| De daikin intergas wordt geregeld op basis van de buitentemperatuur, verwarmingsvraag (intern) en de energieprijs. Kortom een heel slimme warmtepomp die erg efficient uw woning verduurzaamd. Benieuwd naar onze overige hybride oplossingen?

De daikin intergas hybride regelt automatisch de meest voordelige modus voor uw woning. Zoekt u een oplossing voor ruimteverwarming, warm tapwater en (eventueel ook) koeling voor een fijn klimaat? Neem gerust contact met ons op om te bespreken of deze warmtepomp een duurzame oplossing voor u is. Wij kunnen uitrekenen wat de te verwachte besparing is en welke subsidie er voor u geldt. We hebben al vele projecten mogen doen waarbij we gebruik hebben gemaakt van de daikin warmtepomp. Bekijk ze onze dainkin warmtepomp projecten.

Daikin intergas hybride warmtepomp 8 kw

Een echt heel leuk product is de Daikin/Intergas combinatie. Dit is een CV ketel met ingebouwde warmtepomp, of een warmtepomp met ingebouwde CV ketel. Daar zijn we nog niet over uit. Ze werken in ieder geval zeer goed samen, en zijn uitermate geschikt voor woningen met een CV ouder dan 12 jaar, die niet volledig geschikt zijn voor een warmtepomp.

Kortom; is uw CV ketel aan vervanging toe, maar heeft u geen vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan is dit de perfecte installatie voor uw woning! Heeft u wel vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan is de kans groot dat u beter een ‘all electric warmtepomp’ kunt nemen, en de gas-aansluiting volledig kunt laten vervallen. Heeft u recent een nieuwe CV gekocht? Dan is dit ook geen passend product, en is het waarschijnlijk wijzer te kiezen voor een hybride warmtepomp zoals bijvoorbeeld de Elga.

Intergas warmtepomp

Een andere reden om te kiezen voor deze installatie is het feit hij mooi compact is. Je hebt geen grote boiler nodig, de CW5 CV ketel kan direct voldoende water maken, vrijwel onbeperkt. Dus ook voor situaties waarin veel tapwater benodigd is, is dit een goede oplossing.

De CV ketel hangt tegen de binnenunit van de 8 kiloWatt warmtepomp aan. Het zijn 2 losse apparaten die op elkaar gekoppeld worden tijdens montage. Het mooie aan dit product is dat je op de thermostaat de actuele gas- en stroomprijzen instelt. Op basis hiervan gaat er gestookt worden met gas of met stroom, afhankelijk van wat op dat moment goedkoper is. Heeft u zonnepanelen? Dan stelt de stroomprijs in op 0 cent, en zal de pomp tot ongeveer 2000 m3 gas kunnen besparen. Een forse dekking voor de meeste woningen.

Daikin hybride warmtepomp

Een bijkomend voordeel is dat de warmtepomp ook het tapwater voorverwarmd, waarna het gasblok het doorduwt naar de hoge gewenste temperatuur. Dus je gaat ook gas besparen aan de tapwaterkant, en dit is vrij uniek voor een hybride opstelling. Een Elga doet dit bijvoorbeeld niet.

De prijs? Reken netto, na subsidie, op ongeveer 5500 EUR. Hiervoor krijgt u dus een nieuwe CV, een warmtepomp van 8kW, een thermostaat, en een compleet werkend apparaat. Natuurlijk voeren wij uw oude CV ketel netjes af, en zetten wij een nieuwe rookgas-afvoer.

 

Extra informatie

Merk

Type

Kilowatt

Dekking

Monovalent of Bivalent

Boilervat

Type pomp

Gasverbruik

, ,

CV vervangen 12 jaar of ouder

All electric