Diehl Ako omvormer

Diehl Ako omvormers is in 2004 begonnen met het produceren van omvormers. Deze Duitse fabrikant viel tot 2013 onder de Diehl Group. Door de technologische achtergrond was er voldoende kennis en ervaring voor de ontwikkeling van omvormers dat Diehl Platium zelfstandig is geworden. Hierdoor lag de focus compleet op de productie van omvormers.

Eigenschappen Diehl omvormers

Een paar kenmerken van Diehl Platinum omvormers:

  • 10 jaar garantie
  • Maximale efficiëntie van 98%
  • Geïntegreerde datalogger met een opslag van 30 jaar historie
  • Dive® Technology voor maximale efficiëntie in lage output range

Classificering omvormers

Diehl is een Duits bedrijf dat al meer dan honderd jaar bestaat. Sinds 2005 zijn ze bezig met het ontwikkelen en produceren van de Platinum Omvormers. Deze heeft onder andere een award gewonnen van het Photon magazine met de classificering “Excellent” in Februari 2009.

Deze omvormers zijn uitstekend voor systemen met lange strings. Hierdoor zijn ze ideaal in combinatie met optimizers. Deze omvormers worden ingezet vanaf 14 tot maximaal 27 zonnepanelen.

diehl omvormers

Meer informatie omvormers

Wenst u meer informatie over omvormers of bent u benieuwd welke energiebesparende mogelijkheden bij u thuis kunnen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Merken omvormers

Er zijn vele merken omvormers op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over de Tigo optimizer, Omnik omvormer, Solaredge, Fronius omvormer, ABB omvormer, of de Enphase.
Ook vindt u hier informatie over de omvormer zonnepanelen.