offerte aanvraag zonnepanelen

Aangeboden diensten

Bekijk hieronder de diensten waarbij wij u kunnen helpen.

Advies bij nieuwbouw

Bent u zich aan het oriënteren op gasloos nieuwbouwen? Dan bent u bij The Sunshine Company in goede handen. Sinds 1 juli 2018 mogen nieuwbouwhuizen namelijk niet meer aangesloten worden op het gasnet en moeten er elk jaar 30.000 tot 50.000 bestaande woningen van het gas afstappen. Een nieuwbouw woning met oude technieken zoals een CV ketel werken is in ons inziens zonde! Een CV ketel is niet meer van deze tijd. Nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig optimaal gesoleerd en worden vrijwel altijd uitgerust met vloerverwarming. Een uitstekend recept voor een warmtepomp. Deze warmtepomp zorgt er namelijk voor dat u géén CV ketel meer nodig heeft voor verwarming.

Advies bij renovatie

Wilt u uw bestaande woning verduurzamen? Veel mensen verwachten dat verduurzaming begint bij zonnepanelen plaatsen en/of een warmtepomp installeren. Dit zijn over het algemeen pas de laatste stappen! Eerst besparen, dan opwekken, is het motto. Kortom; kijkt u eerst kritisch naar uw eigen situatie. Op onze pagina ‘woning verduurzamen‘ bespreken we stapsgewijs hoe u uw woning kunt verduurzamen met zonnepanelen en warmtepompen nádat overige zaken zijn bekeken.

Advies bij gasloos wonen

Wilt u graag gasloos wonen en bent u benieuwd of uw woning geschikt is? Voor veel mensen is het doel: een woning zonder gas-aansluiting. Wij hebben het al bij verschillende woningen rendabel kunnen realiseren. Als uw woning niet teveel gas verbruikt, u vloerverwarming heeft, uw C.V. aan vervanging toe is of als u elektrisch kookt, dan kunnen wij uw huidige woning gasloos maken.

Advies bij subsidie aanvragen

Benieuwd naar de subsidie voor een warmtepomp (of ISDE warmtepomp)? Voor luchtgekoppelde en grondgekoppelde warmtepompen kunt u een subsidie ontvangen. Overweegt u een warmtepomp aan te schaffen? Wij helpen u met de subsidieaanvraag/ISDE aanvraag. Daarmee verlaagt u uw kosten en verkort u de terugverdientijd. Benieuwd naar de subsidie voor uw warmtepomp? Lees dan onze pagina ‘subsidie warmtepomp‘.

Advies bij BTW teruggaaf

Wilt u BTW terugvragen voor uw zonnepanelen? Wij helpen u graag! Het Europese Hof heeft recent geoordeeld dat een particulier voor de belastingdienst als ondernemer wordt aangemerkt als hij de opgewekte elektriciteit aan het elektriciteitsnet levert. Tot voor kort ging iedereen in Nederland er vanuit dat deze ‘terugleverende’ particulieren geen BTW-ondernemers waren. Benieuwd wat u maximaal kunt besparen op de aanschafkosten van uw zonnepanelen? U leest er meer over op onze pagina ‘BTW terugvragen zonnepanelen‘. Wij staan u graag te woord.