fronius omvormer

Fronius omvormer

Fronius omvormer, Fronius is een degelijk Duits concern met ruim 60 jaar ervaring op de elektronicamarkt. Fronius maakt onder andere transformatorloze omvormers van 3 tot 20 kiloWatt. De visie van Fronius is ’24 uur zon’. Fronius gelooft in een toekomst waarin de wereldwijde vraag naar energie wordt gedekt door 100% duurzame energiebronnen. Fronius weet dat de ’24 uur zon’ niet alleen kunnen verwezelijken. Daarom werkt de organisatie met andere innovators die passie hebben om een schone energietoekomst te delen.

The Sunshine Company Fronius omvormers

The Sunshine Company gebruikt de symo 3-fase lijn met 2 MPP trackers. Standaard beschikken deze omvormers over LAN poort en WiFi, waardoor de ingebouwde webserver ten behoeve van de monitoring altijd bereikt kan worden. Deze omvormers hebben standaard 10 jaar garantie. Kortom; een degelijk Duits producent met alle communicatieve mogelijkheden en een goede garantie.

Meer informatie omvomers

Wenst u meer informatie over energiebesparende maatregelen of bent u benieuwd wat er mogelijk is in uw situatie. Wij komen graag met u in contact en leggen de verschillen graag uit.

fronius omvormer

Merken omvormers

Er zijn vele merken omvormers op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over de Tigo optimizer, Omnik omvormer, Solaredge, Fronius omvormer, ABB omvormer, Diehl ako of de Enphase.
Ook vindt u hier informatie over de omvormer zonnepanelen.