• Zeer grote hybride

  Warmtepomp Fujitsu Hybride

  Subsidie € 2000,-
  • De Fujitsu warmtepompen kunnen we hybride opstellen. Daarbij schakelt de warmtepomp de CV ketel bij wanneer dat nodig is.
  • Eventueel kan de CV ketel in een later stadium verwijderd worden, en kan er een boiler toegevoegd worden.
 • Warmtepomp Fujitsu standalone + boiler

  Subsidie € 2000,-
  • De Fujitsu warmtepompen kunnen we stand-alone opstellen.
  • Uitgerust met een 200, 300 of 500 liter boiler.

Fujitsu is een grote, Japanse elektronicaproducent. Een van hun afdelingen is Fujitsu Climate, waar onder andere apparatuur als airconditioning en warmtepompen worden gefabriceerd. Fujitsu climate is actief over de hele wereld, en de warmtepompen van Fujitsu zijn van uitermate hoge kwaliteit.

Waarom voor een Fujitsu warmtepomp kiezen?

Allereerst betekent een keuze voor een Fujitsu warmtepomp een keuze voor een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid. Fujitsu staat namelijk al lange tijd bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Door één van de producten van Fujitsu in huis te halen kunt u zo snel profiteren van een besparing op uw energierekening en ook minder fossiele brandstoffen gebruiken waar het milieu weer van profiteert!

Onze Fujitsu warmtepomp oplossingen

Wij bieden twee verschillende oplossingen aan om de Fujitsu warmtepomp bij u te plaatsen. Allereerst is het mogelijk om te gaan voor een hybride warmtepomp oplossing. Hierbij schakelt een CV ketel bij wanneer hierom gevraagd wordt en de warmtepomp niet toereikend genoeg is. Indien gewenst is het hierbij ook mogelijk om toch nog later de CV ketel te verwijderen en alsnog een boiler toe te voegen. Het is ook mogelijk om de Fujitsu warmtepomp te plaatsen als stand-alone warmtepomp, met daarbij natuurlijk nog een boiler.

Fujitsu Warmtepomp

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp van Fujitsu? Klik dan verder op één van de oplossingen op deze pagina! Heeft u eerst nog enkele vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, één van onze medewerkers helpt u graag verder.