Fujitsu warmtepomp

Vanaf 8300,-

Offerte aanvragen
Zeer sterke hybride warmtepomp

Vanaf 8300,-

Subsidie € 1900,-
Zéér flexibel inzetbaar!

Fujitsu maakt al sinds jaar en dag airco’s, het tweelingbroertje van ‘onze’ warmtepompen. Daarom is de stap naar een warmtepomp (gemaakt om te verwarmen, niet specifiek om te koelen) logisch. Het zijn dan ook doordachte, degelijke producten. Bovendien zéér flexibel inzetbaar.

  • Fujitsu maakt al sinds jaar en dag airco’s, het tweelingbroertje van ‘onze’ warmtepompen.
  • Zéér flexibel inzetbaar. Alle modellen kunnen hybride (samen met uw ketel) ingezet worden.
Onze werkwijze
  • Snel een offerte
  • Advies op maat
  • Hulp bij subsidie aanvraag
  • Lagere (of géén) energierekening

Omschrijving

Fujitsu warmtepompen

Fujitsu maakt al sinds jaar en dag airco’s, het tweelingbroertje van ‘onze’ warmtepompen. Daarom is de stap naar een warmtepomp (gemaakt om te verwarmen, niet specifiek om te koelen) logisch. Het zijn dan ook doordachte, degelijke producten. Bovendien zéér flexibel inzetbaar. Waarbij bijvoorbeeld Techneco één hybride model heeft, en twee stand-alone modellen, kunnen bij Fujitsu alle modellen hybride (samen met uw ketel) ingezet worden. Dus elke pomp die Fujitsu maakt kan uw ketel bijschakelen. Daarbij kan er later ook altijd nog een boiler bijgevoegd worden voor tapwater om zo een gasloze situatie te creëren. Tevens kunnen we de Fujitsupompen in cascade schakelen. Dit betekent dat we bijvoorbeeld twee stuks van 16 kiloWatt samen kunnen laten werken om zo een fors totaalvermogen aan uw woning te leveren.

HT modellen

Ook heeft Fujitsu de zogenaamde ‘HT’ modellen. Dit staat voor High Temperature, hoge temperaturen dus. Dit is relatief, ze maken alsnog geen 80 graden, maar wél 60 graden. Meer dan de meeste andere warmtepompen, die bij -10 nog bijvoorbeeld 47 graden maken. Dit kan nuttig zijn in oudere woningen die wel vloerverwarming hebben, maar ook nog wat radiatoren. Of in goed geïsoleerde huizen met alleen radiatoren. Vergeet niet; het rendement is wel relatief laag als warmtepompen hoge temperaturen moeten maken. Ideaal is het dus niet. Een mooi product is het wel! Wenst u een maatwerkofferte? Vult u dan ons contactformulier in.

Subsidie Fujitsu warmtepompen

Op alle Fujitsu warmtepompen zit een subsidie van minimaal €1.900,-. Door deze subsidieregeling wordt duurzaam wonen nog aantrekkelijker! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de subsidie op Fujitsu warmtepompen? Neem vrijbljivend contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Extra informatie

Merk

Kilowatt

,

Dekking

Monovalent of Bivalent

Boilervat