Q cells zonnepanelen
  • Voldoen aan de hoogste eisen
  • Certificaat ‘Quality Tested
  • Maximale opbrengst met hanwha q cells

Hanwha Q Cells

Hanwha Q cells zonnepanelen | Q Cells is een Duitse producent van zonnepanelen en is een dochteronderneming van het Zuid-Koreanse Hanwha Q Cells. Q cells zonnepanelen heten dan ook eigenlijk Hanwha Qcells. Deze zonnepanelen zijn veelvuldig bekroond en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en maximale opbrengst. Alle zonnepanelen dragen bijvoorbeeld het certificaat ‘Quality Tested’ van het onafhankelijke kwaliteitsprogramma van de VDE en zijn ‘Engineered in Germany’.

Eén van de voordelen is het geringe verlies van stroom door warmteproductie. Waar dit bij mening zonnepaneel nog wel eens tot flinke dalingen kan leiden in de efficiëntie van de duurzame stroomproductie blinken de Hanwha Q Cells zonnepanelen ook op dit aspect enorm uit. Met de kwaliteit van deze panelen zit het dus wel goed! Ook profiteer je natuurlijk van een lange garantie op de zonnepanelen, in sommige gevallen tot wel 25 jaar!

Q.ANTUM Celtechnologie

De Q.ANTUM celtechnologie is ontwikkeld voor betere opbrengstprestaties bij reële weersomstandigheden. Door het toepassen van nanolagen aan de achterzijde van de zonnecellen worden ongebruikte zonnestralen gereflecteerd en in de cel omgezet naar stroom. Deze spiegelende werking zorgt voor betere prestaties bij bijvoorbeeld zonsop- en ondergang en bewolkt weer. Dit maakt de q cells zonnepanelen tot een goed product. Bent u nou benieuwd naar hoe het plaatsen van de Q Cells er uit ziet? Bekijk dan hier onze recente projecten waar we o.a. Q Cells hebben geplaatst.

Hanwha Q Cells Zonnepanelen laten plaatsen

Bent u enthousiast geworden, en overweegt u zelf ook Hanwha Q Cells zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van uw huis? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Heeft u eerst nog enkele vragen over deze zonnepanelen, of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over hoe deze zonnepanelen zich verhouden ten opzichte van de alternatieven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Merken zonnepanelen

Er zijn vele merken zonnepanelen op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over Solar Frontier zonnepanelen, Ja Solar zonnepanelen, Canadian Solar zonnepanelen, Trina Solar zonnepanelen, of Yingli zonnepanelen. Ook vindt u hier informatie over een omvormer zonnepanelen.