Q cells zonnepanelen
  • Voldoen aan de hoogste eisen
  • Certificaat ‘Quality Tested
  • Maximale opbrengst met hanwha q cells

Hanwha Q Cells

Hanwha Q cells zonnepanelen | Q Cells is een Duitse producent van zonnepanelen en is een dochteronderneming van het Zuid-Koreanse Hanwha Q Cells.  Q cells zonnepanelen heten dan ook eigen Hanwha Qcells

Deze zonnepanelen zijn veelvuldig bekroond en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en maximale opbrengst. Alle zonnepanelen dragen bijvoorbeeld het certificaat ‘Quality Tested’ van het onafhankelijke kwaliteitsprogramma van de VDE en zijn ‘Engineered in Germany’. Met de kwaliteit van deze panelen zit het dus wel goed!

Q.ANTUM Celtechnologie

De Q.ANTUM celtechnologie is ontwikkeld voor betere opbrengstprestaties bij reële weersomstandigheden. Door het toepassen van nanolagen aan de achterzijde van de zonnecellen worden ongebruikte zonnestralen gereflecteerd en in de cel omgezet naar stroom. Deze spiegelende werking zorgt voor betere prestaties bij bijvoorbeeld zonsop- en ondergang en bewolkt weer. Dit maakt de q cells zonnepanelen tot een goed product. Bekijk hier onze recente projecten waar we o.a. Q Cells hebben geplaatst.