Wilt u subsidie aanvragen voor het isoleren van uw woning? Goed nieuws! Vanaf 2 september wordt definitief het Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) weer definitief opengesteld. Met deze regeling kunnen mensen subsidie krijgen voor twee of meer grote isolatie maatregelen in hun eigen woning.

De Rijksoverheid wil huiseigenaren aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen. Als reden geven ze dat huizen met goede isolatie veel minder energie nodig hebben. Dit scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richten een duurzame wereld.

Isolatie

Deze regeling is bedoeld voor isolerende maatregelen die energie besparen zoals het isoleren van een vloer of gevel en het plaatsen van hoogrendementsglas. Er is een mogelijkheid om tot €10.000 subsidie te krijgen, per woning. Woningeigenaren kunnen ongeveer 20% van de kosten gesubsidieerd krijgen voor het laten uitvoeren van isolerende werkzaamheden door een deskundig bedrijf.

Bron: Rijksoverheid

Nul op de meter

Door een goede isolatie in combinatie met een warmtepomp en zonnepanelen is nul-op-de-rekening mogelijk! Wij hebben jarenlang ervaring in duurzame projecten en zijn expert in warmtepompen en zonnepanelen. Wij helpen u graag verder met het verduurzamen van uw woning. Het is door de verlenging van de salderingsregeling zelfs mogelijk om overtollig stroom terug te leveren aan uw energieleverancier, hiermee haalt u nog meer voordeel!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op!