ja solar zonnepanelen
 • Grootse zonnecellen fabrikant
 • Goede kwaliteit
 • 100% eigen zonnecellen

JA Solar zonnepanelen

JA Solar zonnepanelen kopen? JA Solar is ’s werelds grootste zonnecellen-fabrikant. Een gedeelte van deze cellen wordt verkocht aan derden (o.a. Duitse, Amerikaanse en Spaanse partijen zoals BP Solar), van een ander gedeelte produceert JA Solar zelf zonnepanelen. Het bedrijf bestaat sinds 2005, en is sinds 2007 beursgenoteerd (NASDAQ).

De verschillende varianten JA Solar zonnepanelen

The Sunshine Company gebruikt meerdere type panelen van JA Solar.

 • All Black (270WP)
 • Percium (285WP)
 • All Black incl. ingebouwde TIGO optimizers (265WP)
 • All Black incl. ingebuowde SolarEdge optimizers (270WP)
 • Poly incl. ingebouwde TIGO optimizers (260WP)

Ja solar gebruikt eigen zonnecellen. Hierdoor zijn ze in staat hoogste kwaliteitsstandaarden te behalen. Ja Solar controle test uit op al hun modules, dit garandeert dat de modules die in de verkoop kopen 100% vrij zijn van gebreken. Daarnaast bieden ze 10 jaar productgarantie.

Het beste zonnepaneel bestaat niet

Zonnepanelen zijn tegenwoordig een massaproduct, met honderden fabrikanten die ieder tientallen verschillende modellen zonnepanelen maken. Iedere fabrikant probeert zich te onderscheiden middels bijvoorbeeld: een betere technologie, een speciale coating, langere garantie, minder outputverlies, een Europees in plaats van Chinees merk, etc. In werkelijkheid zijn de verschillen in verwachte opbrengsten klein. De beste keuze is volgens ons een goede prijs van een betrouwbare (grote) zonnepaneel fabrikant

Duitse panelen zijn niet beter dan Chinese panelen

Het land van productie is geen kwaliteitsgarantie voor zonnepanelen. Van de top 10 grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld komen er momenteel zeven uit China en nul uit Duitsland. De meeste Europese fabrikanten staan er financieel zwak voor door de sterke prijsconcurrentie uit China, en het is maar de vraag of deze Europese bedrijven over 5 of 10 jaar nog bestaan.

Merken zonnepanelen

Er zijn vele merken zonnepanelen op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over Hanwha Qcells, Solar Frontier zonnepanelen, Canadian Solar zonnepanelen, Trina Solar zonnepanelen, of Yingli zonnepanelen. Ook vindt u hier informatie over een omvormer zonnepanelen.

Voordelen van Ja Solar Zonnepanelen

JA Solar is een bekende fabrikant van zonnepanelen en biedt verschillende voordelen en kenmerken die aantrekkelijk kunnen zijn. Hier zijn enkele voordelen van JA Solar zonnepanelen:

 1. Hoge efficiëntie: JA Solar produceert zonnepanelen met een hoog omzettingsrendement, wat betekent dat ze een goede elektriciteitsproductie per geïnstalleerd vermogen kunnen leveren. Dit resulteert in een hogere opbrengst en betere prestaties van het zonnestroomsysteem.
 2. Uitgebreid productaanbod: JA Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen, waaronder monokristallijne en polykristallijne panelen, evenals bifaciale panelen. Dit stelt consumenten en installateurs in staat om het juiste paneel te kiezen dat past bij hun specifieke behoeften en budget.
 3. Betrouwbaarheid en kwaliteit: JA Solar heeft een solide reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze hebben strenge kwaliteitscontroles en geavanceerde productietechnologieën om ervoor te zorgen dat hun zonnepanelen voldoen aan internationale normen en certificeringen.
 4. Duurzaamheid: De zonnepanelen van JA Solar zijn ontworpen om duurzaam en bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze ondergaan uitgebreide tests en hebben certificeringen voor weerstand tegen windbelasting, sneeuwbelasting en hagelbestendigheid.
 5. Garantie: JA Solar biedt doorgaans uitgebreide garanties op hun zonnepanelen. Deze garanties kunnen variëren afhankelijk van het specifieke product, maar ze bieden meestal langdurige productgaranties en lineaire vermogensgaranties die de prestaties van de panelen in de loop van de tijd dekken.

Het is belangrijk op te merken dat de voordelen van JA Solar zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de serie die u kiest.