Nefit warmtepomp

Vanaf 10000,-

Offerte aanvragen

Vanaf 10000,-

Subsidie tot €2200,-
Geschikt voor zwaardere installaties!
  • Zo af en toe plaatsen wij op speciaal verzoek een Nefit warmtepomp.
  • Liever plaatsen wij pompen van Techneco (Loria of Elga), daar wij merken dat Nefit géén warmtepomp-expert is.
Onze werkwijze
  • Snel een offerte
  • Advies op maat
  • Hulp bij subsidie aanvraag
  • Lagere (of géén) energierekening

Omschrijving

Nefit warmtepomp

Zo af en toe plaatsen wij op speciaal verzoek een Nefit warmtepomp. Liever plaatsen wij pompen van Techneco (Loria of Elga), daar wij merken dat Nefit géén warmtepomp-expert is. De informatie-voorziening, ondersteuning en ervaring ontbreekt simpelweg bij Nefit. We merken dat Nefit maar wat roept, wat doet, en dit geeft ons als bedrijf helaas weinig vertrouwen. De producten op zich zijn prima, maar er zijn meer merken die prima producten leveren.

Zwaardere installaties

Pompen van Techneco gaan maar tot 10kW, en omdat we af en toe zwaardere pompen nodig hebben plaatsen we dan warmtepompen van Fujitsu of Nefit. De Fujitsu pompen kunnen we bivalent opstellen, dus hybride samen met de CV ketel, maar ook stand-alone. Bij stand-alone komt uw CV ketel te vervallen. Gaat het om echt grote woningen kunnen we de warmtepompen in cascade (samenwerkend) plaatsen, of bijv. per verdieping 1 pomp inzetten. De Nefit warmtepompen van 7 tot 14 kW beschikken ook over een standaard variant met boilervat. Dit boilervat zorgt dan voor het leveren van tapwater en zijn daarmee ook geschikt voor zwaardere installaties. Kortom; elke situatie kunnen we oplossen voor u, met verschillende merken pompen en verschillende oplossingen.

Nefit warmtepomp prijzen

De prijzen van de Nefit warmtepompen van 7 tot 14 kiloWatt variëren tussen de 4000,- en 10.000,- euro exclusief BTW. De prijs van de warmtepomp is afhankelijk van het vermogen en de afmeting van het boilervat.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk alle prijzen.

Extra informatie

Merk

Kilowatt

, ,

Dekking

Monovalent of Bivalent

Boilervat

Laat een recensie achter...

Wat mensen zeggen over dit product:

Er zijn nog geen beoordelingen.

×

Inloggen

Registreren

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up