The Sunshine Company is sinds 2009 een bedrijf met een focus op warmtepompen en zonne-energie. De afgelopen 10 jaar hebben wij ruim 2000 woningen verduurzaamd met zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Steeds vaker plaatsen wij zowel zonnepanelen als warmtepompen als vloerverwarming bij één opdrachtgever, in nieuwbouw, bestaande bouw en renovatieprojecten.

Wij geven een breed advies, toegespitst op uw specifieke situatie. Daarbij is het uitgangspunt vooral eenvoud. Een duurzame oplossing moet niet alleen begrijpbaar zijn, maar simpelweg altijd werken, comfort geven en rendabel zijn.

Geen enkele oplossing is nieuw voor ons. Wij halen met onze maatwerkoplossingen voor zonnepanelen het maximale aan energie uit uw dak, wat u vervolgens weer duurzaam in kunt zetten in uw warmtepomp, elektrische auto of uw woning. Wij plaatsen zonnepanelen zowel ‘indak’, als ‘inveld’, op platte daken gebruiken wij maatwerkframes, oost-westopstellingen of ballastvrije montagesystemen.

Warmtepompen en zonnecollectoren zetten wij in om uw huis verder te verduurzamen. Warmtepompen samen met uw huidige ketel opgesteld alszijnde hybride, maar als het mogelijk is, stand-alone, waarbij we uw woning volledig gasloos maken. Wij kunnen onze warmtepompen aanleggen in combinatie met nieuwe vloerverwarming, ingefreesd (bestaande bouw) of op draadstaalmatten (nieuwbouw).

Al onze installaties worden keurig aangelegd door onze vaste huisinstallateur Lammertink Elektra uit Wierden, voor ons een betrouwbare partner.

Wij staan voor je klaar

Luuk
Eigenaar & adviseur
Nicole - The Sunshine Company
Nicole
Mede-eigenaar & back-office
Sjoerd - The Sunshine Company
Sjoerd
Adviseur & BTW/subsidie-expert
- The Sunshine Company
Huub
Eigenaar Lammertink Electro
- The Sunshine Company
Dylan
Hoofdmonteur zonnepanelen & warmtepompen
- The Sunshine Company
Martijn
Hoofdmonteur zonnepanelen
- The Sunshine Company
Colin
Monteur zonnepanelen
- The Sunshine Company
Jasper
Hoofdmonteur zonnepanelen & warmtepompen
- The Sunshine Company
Niels
Monteur zonnepanelen
- The Sunshine Company
Jurgen
Monteur zonnepanelen
- The Sunshine Company
Lars
Monteur zonnepanelen

Vanwege de grote vraag nemen wij voor 2022 géén opdrachten meer aan en offreren wij pas weer begin 2023. Dit i.v.m. de drukte en fluctuerende prijzen.

Momenteel plannen we opdrachten in voor eind 2023 en begin 2024. Daarnaast bedienen wij op dit moment alleen de regio’s Overijssel/Gelderland.

Vindt u het geen probleem dat u de offerte pas begin 2023 ontvangt laat dan uw gegevens achter

Vul het contactformulier in.

Bedankt voor uw begrip.

Team Sunshine

Wij zoeken monteurs. Bekijk het hier >. Heb jij de gouden tip? Ontvang dan € 500,- cash