Achtergrond & visie

In 2009 is Luuk van Dorth (huidige eigenaar) het bedrijf gestart. In 2010 plaatsen we ons eerste systeem en sindsdien hebben we bij meer dan 1200 particulieren en bedrijven zonnepanelen geplaatst. Dit zijn stuk voor stuk degelijk gebouwde systemen die elke dag doen wat ze moeten doen: stroom opwekken. Het is niet onze missie een groot installatiebedrijf te worden. Wel is het ons doel om te doen wat we altijd hebben gedaan: bij onze klanten een maatwerkadvies geven en dit succesvol te integreren in de bestaande situatie. Daarbij is klantcontact erg belangrijk. Dit kunnen we blijven garanderen door alles ‘behapbaar’ te houden, en de lijnen kort te houden. Zowel intern als extern naar de klant toe. Bij alles wat wij doen bedenken we vooraf wat de risico’s en opbrengsten hiervan zijn. Zaken die de continuïteit in gevaar brengen laten we links liggen. Dit geldt zowel op gebied van bedrijfsvoering als van productselectie. We zijn een gezond bedrijf met veel ervaring, een ervaren én blijvende speler op de rumoerige PV markt.   

Onze ervaring & expertisegebieden:

Maatwerk zonnepanelen particulier
Advies & installatie zonnepanelen zakelijk
Warmtepompen en advies besparen gas

Waar we goed in zijn

Als écht PV bedrijf werk je niet met één product. Één product is wellicht bij 3 klanten toepasbaar, maar bij klant 4 en 5 hebben we toch echt een betere oplossing door een ander product in te zetten. Dit is onze kracht. Maatwerk ter plekke, voor elke situatie een oplossing en veel ervaring. Met elke oplossing die op de markt is wordt gewerkt, met elke oplossing is ervaring. Van optimizers tot dunne film, van bitumendaken tot inveld-systemen.

Bekijk projecten
Zonnepanelen

Wij zijn een echt expertbedrijf op het gebied van zonnepanelen. Geen product is ons onbekend. Wij werken met standaard kristallijne panelen, maar ook met dunne film panelen of ‘smart modules’ met ingebouwde optimizers

Warmtepompen

Ook op het gebied van warmtepompen zijn we ervaren. Met warmtepompen kunnen we uw gasverbruik rendabel terugdringen. Met een warmtepomp bedoelen we de complete installatie; buitenunit, warmtewisselaar en nieuwe thermostaat.

 

Maatwerk

Elke situatie is uniek, en vraagt een andere oplossing. Elk systeem bij The Sunshine Company wordt op maat ontworpen, en soms zelfs speciaal op maat gemaakt!

Energieadvies

Met zonnepanelen alleen bent u er vaak nog niet. Naast advies over zonnepanelen adviseren wij ook over gasbesparing en energiebesparing in het algemeen.