14 Zonnepanelen op plat dak in Doetinchem

The Sunshine Company

In Doetinchem hebben wij een plat dak verduurzaamt door er zonnepanelen te plaatsen. Er zijn optimizers geplaatst omdat de eigenaar wellicht wil uitbereiden en vanwege het inzicht in de opbrengst.

30 Yingli zonnepanelen op SMA omvormer in Doetinchem

The Sunshine Company

In februari 2013 is er door The Sunshine Company een systeem geplaatst op een particuliere bijgebouw in Doetinchem. Er zijn in totaal 30 Yingli panelen geplaatst op een SMA Tripower 7000. Deze omvormer staat via UTP in verbinding met de router (SMA Webconnect), deze router stuurt de data naar de

Zwarte zonnepanelen op zwart dak in Doetinchem

The Sunshine Company

Zwarte zonnepanelen op zwarte pannen. Chiquer kan het haast niet. Deze woning in Emmeloord staat prachtig op het zuiden. Een mooie 3-fase omvormer van het Duitse merk Kostal, hier hebben we geen omkijken meer naar..!

Vanwege de grote vraag nemen wij voor 2022 géén opdrachten meer aan en offreren wij pas weer begin 2023. Dit i.v.m. de drukte en fluctuerende prijzen.

Momenteel plannen we opdrachten in voor eind 2023 en begin 2024. Daarnaast bedienen wij op dit moment alleen de regio’s Overijssel/Gelderland.

Vindt u het geen probleem dat u de offerte pas begin 2023 ontvangt laat dan uw gegevens achter

Vul het contactformulier in.

Bedankt voor uw begrip.

Team Sunshine

Wij zoeken monteurs. Bekijk het hier >. Heb jij de gouden tip? Ontvang dan € 500,- cash