Jinko zonnepanelen in Haaksbergen

The Sunshine Company

In Haaksbergen hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer. Zowel het platte als schuine dak zijn gebruikt. Een warmtepomp had deze klant al.

Warmtepomp en zonnepanelen in Haaksbergen

The Sunshine Company

In Haaksbergen hebben wij TSMC 170WP (schuin) en JA Solar 275WP (plat) zonnepanelen geplaatst en aangesloten op een Kostal omvormer. Ook hebben wij een Techneco Elga luchtwarmtepomp geïnstalleerd.

30 zonnepanelen & warmtepompboiler te Haaksbergen

The Sunshine Company

in Haaksbergen hebben wij 30 Trina Solar zonnepanelen geplaatst met optimizers van Tigo en een Fronius omvormer. Verder is er op een warme zolder een warmtepompboiler geplaatst. De restwarmte uit de zolder wordt gebruikt om de 300L water op temperatuur te houden. Er wordt geen gas meer gebruikt voor douchewater.

Solarworld paneel in Haaksbergen

The Sunshine Company

In Haaksbergen hebben wij op dit grote dak een mooi paneel van Solarworld geplaatst. Dit is in 2 strings aangesloten op een 5KW omvormer van Delta, met externe monitoring.

Warmtepomp in Haaksbergen

The Sunshine Company

In Haaksbergen hebben wij een Daikin warmtepomp geplaatst. De zonnepanelen volgen nog.  

Drie systemen op drie daken in Haaksbergen

The Sunshine Company

In januari 2013 plaatsten we 3 identieke systemen op 3 particuliere woningen in Haaksbergen. 12 panelen keurig om het dakraam heen gelegd voor maximale benutting van het dakoppervlak.

Zonnepanelen op woning in Haaksbergen

The Sunshine Company

In februari 2013 is er door The Sunshine Company een systeem geplaatst op een particuliere woning in Haaksbergen. Hierbij is optimaal gebruik gemaakt van de verschillende dakvlakken. Voor het aangezicht is er op het schuine dak een zwart paneel geplaatst. Het systeem is aangesloten op een omvormer met 3 MPP’s,

Qcells zonnepanelen en Loria warmtepomp in Haaksbergen

The Sunshine Company

In Haaksbergen hebben wij zonnepanelen van Hanwha Qcells geplaatst samen met een warmtepomp van Techneco Loria. Om deze warmtepomp goed te laten werken, hebben wij alle radiatoren beneden vervangen voor lagetemperatuur radiatoren van JAGA.

Zonnepanelen op plat bedrijfsdak in Haaksbergen

The Sunshine Company

Bij Leron BV in Haaksbergen hebben wij in 2013 het hele dak mogen vol leggen met zonnepanelen. Een groen bedrijf rijker en een mooi project. Gekozen is voor een lichtgewicht oplossing, die het dak minimaal belast.