Zonnepanelen op plat dak in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op een plat stuk dak en aangesloten op een SolarEdge omvormer.

Jinko zonnepanelen op drie daken in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij op drie daken Jinko zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer. Zuidgericht op het platte dak, de schuine daken liggen op oost én west.  

Jinko zonnepanelen in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij deze woning verduurzaamd door er Jinko zonnepanelen te plaatsen op een SolarEdge omvormer.

Warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen in Hengelo (nieuwbouw)

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij een 13 kW Nefit Mono warmtepomp geïnstalleerd, inclusief 300 liter boiler. Verder hebben wij Hanwha Q-Cells zonnepanelen geplaatst en verbonden met een SolarEdge omvormer. Ook hebben wij in deze nieuwbouwwoning de vloerverwarming en standleidingen geinstalleerd.

Uniek indak-systeem bij renovatie te Hengelo

The Sunshine Company

Het dak van dit huis was niet in goede staat. Daarom is het dakbeschot vernieuwd, en in plaats van dakpannen hebben wij indak zonnepanelen geplaatst. Er liggen dus geen dakpannen onder! Verder liggen deze zonnepanelen op het noorden! De opbrengsten daarvan zijn ongeveer 60% ten opzichte van een zuiddak. Ook

Zonnepanelen op dak in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij Hanwha Q-Cells zonnepanelen geplaatst op dit dak. De zonnepanelen zijn aangesloten op een SolarEdge omvormer.

Warmtepomp en zonnepanelen in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij deze woning verduurzaamt door er een stand-alone warmtepomp van Techneco Loria te installeren, in plaats van de CV ketel. Deze woning is hiermee gasloos gemaakt. Deze warmtepomp heeft een ingebouwde boiler van 190L , om mee te douchen. Verder zijn er op een oost/west schuin dak

Warmtepomp en zonnepanelen in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij 20 Canadian Solar zonnepanelen geplaatst met Tigo optimizers. Verder hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn landscape geplaatst, om zo het maximale uit het dak te halen.

47 zonnepanelen op dak in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij 47 Trina Solar zonnepanelen geplaatst op een Fronius omvormer met Tigo optimizers.

12 zonnepanelen plat en schuin in Hengelo

The Sunshine Company

In Hengelo hebben wij 12 Hanwha Qcells zonnepanelen op een plat en schuin dak geplaatst. Voor dit project hebben we een Omnik omvormer gebruikt.