Zonnepanelen en warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij deze woning van het gas gehaald door een Techneco Loria te installeren. Tevens hebben wij Jinko zonnepanelen op een SolarEdge omvormer aangesloten en op een maatwerkframe geplaatst.

Optimizerklus in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij een plat dak gevuld met zonnepanelen. Ook op het schuine dak zijn zonnepanelen geplaatst, vandaar het gebruik van optimizers.

27 zwarte zonnepanelen op schuur in Lochem

The Sunshine Company

Deze schuur in Lochem is voorzien van 27 zwarte zonnepanelen. Deze liggen net niet helemaal zuid, maar zijn goed voor een geschatte opbrengst van 5850kWh. Ze liggen er nog maar sindskort op, maar op de dagen dat de zon dan ook echt schijnt, zien de bewoners de opbrengst groeien.

Qcells zonnepanelen en 2x Loria warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij op een plat dak van een kantoor-aan-huis Hanwha Q-cells zonnepanelen geplaatst. Tevens is zowel het woonhuis als het kantoorpand voorzien van een Loria 10kW warmtepomp met 190L boiler. Dit maakt het huis én kantoorpand energieneutraal. Het huis en kantoor zijn volledig gerenoveerd waarbij vloerverwarming is aangelegd.

Warmtepompboiler installatie in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij een warmtepompboiler geleverd en geïnstalleerd. Deze maakt gebruik van de restwarmte van de technische ruimte.

26 Zonnepanelen en Elga warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

in Lochem hebben wij een huis van zonnepanelen voorzien. Ook hebben wij een warmtepomp van Techneco Elga geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat er minder gas gebruikt wordt.

Zonnepanelen in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij 21 Qcells zonnepanelen geplaatst op een plat en schuin dak. Bij deze zonnepanelen hebben wij een Fronius 5.0 omvormer geplaatst.

Zonnepanelen en warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij in 2017 zonnepanelen geinstalleerd op een schuin dak, ook hebben we een warmtepomp van Elga geïnstalleerd, een mooi verduurzaamd huis.

60 Zonnepanelen en 3 warmtepompen in Lochem

The Sunshine Company

Een absoluut uniek project! Deze 400m2 tellende school hebben wij verduurzaamd met 60 zonnepanelen, 2 Loria 10kW warmtepompen en 1 warmtepompboiler. Deze warmtepompboiler gebruikt de restwarmte uit de ‘machinekamer’. Tevens hebben we naregeling gemonteerd op de vloerverwarmingverdelers, van Watts.