Zonnepanelen en warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij deze woning van het gas gehaald door een Techneco Loria te installeren. Tevens hebben wij Jinko zonnepanelen op een SolarEdge omvormer aangesloten en op een maatwerkframe geplaatst.

Optimizerklus in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij een plat dak gevuld met zonnepanelen. Ook op het schuine dak zijn zonnepanelen geplaatst, vandaar het gebruik van optimizers.

27 zwarte zonnepanelen op schuur in Lochem

The Sunshine Company

Deze schuur in Lochem is voorzien van 27 zwarte zonnepanelen. Deze liggen net niet helemaal zuid, maar zijn goed voor een geschatte opbrengst van 5850kWh. Ze liggen er nog maar sindskort op, maar op de dagen dat de zon dan ook echt schijnt, zien de bewoners de opbrengst groeien.

Qcells zonnepanelen en 2x Loria warmtepomp in Lochem

The Sunshine Company

In Lochem hebben wij op een plat dak van een kantoor-aan-huis Hanwha Q-cells zonnepanelen geplaatst. Tevens is zowel het woonhuis als het kantoorpand voorzien van een Loria 10kW warmtepomp met 190L boiler. Dit maakt het huis én kantoorpand energieneutraal. Het huis en kantoor zijn volledig gerenoveerd waarbij vloerverwarming is aangelegd.

Vanwege de grote vraag nemen wij voor 2022 géén opdrachten meer aan en offreren wij pas weer begin 2023. Dit i.v.m. de drukte en fluctuerende prijzen.

Momenteel plannen we opdrachten in voor eind 2023 en begin 2024. Daarnaast bedienen wij op dit moment alleen de regio’s Overijssel/Gelderland.

Vindt u het geen probleem dat u de offerte pas begin 2023 ontvangt laat dan uw gegevens achter

Vul het contactformulier in.

Bedankt voor uw begrip.

Team Sunshine

Wij zoeken monteurs. Bekijk het hier >. Heb jij de gouden tip? Ontvang dan € 500,- cash