Techneco Loria warmtepomp in Nijmegen

The Sunshine Company

In Nijmegen hebben wij een CV-ketel vervangen voor deze Techneco Loria warmtepomp. Het is een Stand-alone warmtepomp en dat houd in dat er een CV-ketel meer nodig is en is deze dus overbodig. Ook zijn er Jaga radiatoren geplaatst.

Warmtepomp in Nijmegen

The Sunshine Company

In Nijmegen hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geplaatst bij een klant die eerder al eens zonnepanelen heeft aangeschaft. Een mooie uitbereiding aan een duurzame woning.

Zonnepanelen op dak in Nijmegen

The Sunshine Company

In Nijmegen hebben wij in 2016 zowel TSMC als Trina Solar zonnepanelen geplaatst op één KACO omvormer. Vanwege de verschillende maten is gekozen voor verschillende panelen op verschillende daken. Op de platte daken liggen grote Trina panelen, op de schuine daken liggen de TSMC panelen. Door de optimizers werkt dit

Zonnepanelen in Nijmegen

The Sunshine Company

In Nijmegen hebben wij zonnepanelen met optimizers geplaatst op een 3fase omvormer.

Vanwege de grote vraag nemen wij voor 2022 géén opdrachten meer aan en offreren wij pas weer begin 2023. Dit i.v.m. de drukte en fluctuerende prijzen.

Momenteel plannen we opdrachten in voor eind 2023 en begin 2024. Daarnaast bedienen wij op dit moment alleen de regio’s Overijssel/Gelderland.

Vindt u het geen probleem dat u de offerte pas begin 2023 ontvangt laat dan uw gegevens achter

Vul het contactformulier in.

Bedankt voor uw begrip.

Team Sunshine

Wij zoeken monteurs. Bekijk het hier >. Heb jij de gouden tip? Ontvang dan € 500,- cash