15 Qcells zonnepanelen in Ommen

The Sunshine Company

In Ommen hebben wij 15 zonnepanelen van het merk Hanwha Qcells geplaatst. De panelen liggen op een plat dak en zijn naar het zuiden gericht voor het beste resultaat. De zonnepanelen zijn verbonden met een SolarEdge omvormer

Unieke zonnepanelen op woning in Ommen

The Sunshine Company

Dit unieke paneel is onder andere terecht gekomen op een particuliere woning in Ommen. Dit paneel is het ELPS paneel van Canadian Solar, door de unieke opbouw heeft het een extra hoog rendement! Dat het iets bijzonders is, is ook goed te zien aan de structuur van de cel.

Energieneutrale woning Ommen

The Sunshine Company

Bij dit renovatieproject in Ommen waren we al vroeg betrokken. We hebben een forse Nefit 14kW warmtepomp geadviseerd (en geplaatst), en daarbij een stuk of 30 zonnepanelen van Qcell. In de toekomst kan de andere kant van het dak tevens nog worden voorzien van zonnepanelen.

Vanwege de grote vraag nemen wij voor 2022 géén opdrachten meer aan en offreren wij pas weer begin 2023. Dit i.v.m. de drukte en fluctuerende prijzen.

Momenteel plannen we opdrachten in voor eind 2023 en begin 2024. Daarnaast bedienen wij op dit moment alleen de regio’s Overijssel/Gelderland.

Vindt u het geen probleem dat u de offerte pas begin 2023 ontvangt laat dan uw gegevens achter

Vul het contactformulier in.

Bedankt voor uw begrip.

Team Sunshine

Wij zoeken monteurs. Bekijk het hier >. Heb jij de gouden tip? Ontvang dan € 500,- cash