Vragen of offerte? We helpen je graag!
Binnen 24 uur een offerte.
Bellen kan tijdens kantoortijden.

Zonnepanelen en warmtepomp in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij Canadia Solar 275Wp zonnepanelen geplaatst met Tigo optimizers op een Diehl Ako omvormer, ook hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd.

Tigo optimizerklus in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij zonnepanelen van JA Solar geplaatst in combinatie met optimizers van Tigo. Dit geheel is aangesloten op een omvormer van het superdegelijke Diehl Ako concern.

Warmtepomp en zonnepanelen in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij een woning verduurzaamd door er een Techneco Elga warmtepomp te installeren en JA Solar zonnepanelen te plaatsen op een Diehl Ako omvormer met Tigo optimizers.

19 Yingli zonnepanelen op woning in Rijssen

The Sunshine Company

In maart 2013 plaatsten we een systeem op een particuliere woning in Rijssen. 19 panelen keurig om de schoorsteen heen gelegd voor net aanzicht. Deze zonnepanelen hebben in het eerste halfjaar al ruim 2700 kWh opgeleverd, dus wij horen de bewoners niet klagen.

18 zonnepanelen op dak in Rijssen

The Sunshine Company

In april 2013 heeft The Sunshine Company een systeem geplaatst op een particuliere woning in Rijssen. Er zijn in totaal 18 panelen geplaatst, waarbij alle dakoppervlakken zijn gebruikt om het rendement zo hoog mogelijk te krijgen. De bewoners zijn zeer tevreden, want ze hebben in de eerste 6 maanden al

Canadian Solar zonnepanelen op dak in Rijssen

The Sunshine Company

The Sunshine Company vorig jaar een systeem geplaatst op een particuliere woning in Rijssen. Er zijn in totaal 13 panelen geplaatst op de bovenste helft van het dak en keurig om het raam heen voor een zo groot mogelijke zonvangst!