Warmtepomp en indak zonnepanelen in Wierden

The Sunshine Company

In Wierden hebben wij een Daikin-Intergas warmtepomp geïnstalleerd. Ook hebben wij zonnepanelen in het dak geplaatst, dus tussen de pannen, en deze verbonden met 2 stuks SolarEdge omvormers. De oorspronkelijke pannen zijn er allemaal af gehaald, en door de aannemer is er een nieuwe pan omheen gelegd. Erg fraai project.

Zonnepanelen op woning in Wierden

The Sunshine Company

Bij deze woning in Wierden hebben wij Jinko zonnepanelen geïnstalleerd op een Diehl Ako 4300 omvormer

Zonnepanelen op woning in Wierden

The Sunshine Company

Bij deze woning in Wierden hebben wij Hanwha Q-cells zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer. Er is een combinatie gemaakt van plat & schuin voor een maximaal rendement.

17 zonnepanelen op woning in Wierden

The Sunshine Company

Eind mei dit jaar is er door The Sunshine Company een zwart systeem geplaatst op een woning in Wierden. De bewoners zijn erg content. Manlief houdt alles bij, maar we konden zien dat ze sinds de plaatsing al veel energie hebben opgewekt, ‘…gaat prima dus!’.

Canadian Solar zonnepanelen op dak in Wierden

The Sunshine Company

De eigenaar van dit huis is zeer tevreden en vond het erg correct en leuk dat we even langskwamen. Begin dit jaar heeft The Sunshine Company een zwart systeem geplaatst op deze particuliere woning in Wierden. De man des huizes pakt zijn speeltje (lees: de SunnyBeam) er even bij en

Zwart systeem op huis in Wierden

The Sunshine Company

In maart 2013 is er door The Sunshine Company een zwart systeem geplaatst op een particuliere woning in Wierden.

18 zonnepanelen op dak in Wierden

The Sunshine Company

Bij dit huis in Wierden hebben wij 18 zonnepanelen van Q-cells gelegd op dit schuine dak. Een mooie verduurzaming aan het huis.

Warmtepomp en zonnepanelen in Wierden

The Sunshine Company

in Wierden hebben wij een Techneco Elga Warmtepomp geïnstalleerd, ook hebben wij zonnepanelen gelegd en uitgerust met een SolarEdge omvormer.

Warmtepomp bij huis in Wierden

The Sunshine Company

In Wierden hebben wij bij dit huis een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd, deze zorgt er samen met de CV-ketel voor dat het huis van warmte wordt voorzien