Jinko zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij deze woning verduurzaamd door er Jinko zonnepanelen te plaatsen op een SolarEdge omvormer.

Renovatie: warmtepomp en zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij een 8kW Techneco Loria warmtepomp geïnstalleerd. Verder hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer. Het huis is hiermee energie-neutraal, in totaal liggen er 32 panelen op 5 daken.

Warmtepomp in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij deze Daikin/Intergas warmtepomp geplaatst.

Warmtepomp en zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

Bij deze woning in Apeldoorn hebben wij Hanwha Q-cells zonnepanelen geplaatst op een Omnik omvormer. Verder hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd.

Zonnepanelen op plat & schuin dak te Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij Jinko 310 zonnepanelen geïnstalleerd op een SolarEdge omvormer. De panelen op het platte dak liggen op een maatwerkframe. Tevens hebben wij hier vloerverwarming geleverd, en in de toekomst een warmtepomp.

Solar Frontier 170Wp zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij 21 Solar Frontier 170Wp zonnepanelen geplaatst op een perfect geschikt dak, mooi project! Er zijn 3 strings van 7 gemaakt, mooi hoog in de spanning.

Solar Frontier zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij 54 Solar Frontier zonnepanelen op oost-west geplaatst. De zonnepanelen zijn verbonden met een Fronius omvormer.

Warmtepomp en zonnepanelen in Apeldoorn

The Sunshine Company

In Apeldoorn hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd en 15 Trina Solar zonnepanelen op het dak geplaatst. De zonnepanelen zijn verbonden met een SolarEdge omvormer.

Zonnepanelen op particuliere woning in Apeldoorn

The Sunshine Company

In januari 2012 is er door The Sunshine Company een systeem geplaatst op een particuliere woning in Apeldoorn. Er zijn in totaal 21 Yingli Panda panelen geplaatst op 1 Kostal Piko 5.5 omvormer. Het systeem is online gezet via de ingebouwde webbox, de klant kan het systeem dus volledig online