Jinko zonnepanelen in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op een omvormer van SolarEdge. Zowel de dakkapel als het schuine dak zijn ingezet.

Zonnepanelen op plat dak in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij op een plat dak Jinko zonnepanelen geïnstalleerd. De zonnepanelen zijn oost-west geplaatst en verbonden met een SolarEdge omvormer.

Techneco Elga warmtepomp in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geplaatst. Deze werkt samen met uw CV-ketel om het huis van warmte te voorzien. Deze woning heeft vloerverwarming, daarom werkt deze pomp hier uitstekend.

Warmtepomp en zonnepanelen Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij Stion dunne film zonnepanelen geplaatst op deze woning. De zonnepanelen zijn verbonden met een KACO omvormer en Tigo optimizers. Verder is er een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd.

30 zonnepanelen op dak in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij 30 Trina Solar All Black zonnepanelen geplaatst op Tigo optimizers. Er is daarbij een 3 fase omvomrer van KACO geplaatst.

Oost-west systeem in Deventer

The Sunshine Company

Bij deze woning in Deventer hebben wij Solar Frontier zonnepanelen op beide kanten van het dak gelegd.

Huis van het gas in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij een huis van het gas afgehaald door een Techneco Loria warmtepomp te installeren en zonnepanelen op beide kanten van het dak te leggen. De zonnepanelen zijn aangesloten op een SolarEdge omvormer.

Warmtepomp en zonnepanelen bij huis in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer hebben wij een warmtepomp van het merk Techneco Elga geïnstalleerd en hebben we 26 zonnepanelen van Hanwha Qcells geplaatst. De zonnepanelen zijn aangesloten op een SolarEdge omvormer

Warmtepompboiler instalatie in Deventer

The Sunshine Company

In Deventer heeft The Sunshine Company een warmtepompboiler geïnstalleerd. Dit systeem verwarmd water door energie uit buitenlucht te genereren.

Techneco Loria warmtepomp & zonnepanelen in Deventer

The Sunshine Company

Bij dit huis in Deventer hebben wij een Techneco Loria warmtepomp van 10 kW geïnstalleerd. Verder het dak keurig volgelegd met zonnepanelen! Hiermee is het huis energieneutraal én gasloos.

Woning van gas af in Deventer

The Sunshine Company

Bij dit huis in Deventer hebben we een warmtepomp geinstalleerd en die zorgt ervoor dat er totaal geen gas meer wordt verbruikt. Tevens hebben we alle radiatoren hier vervangen voor Jaga’s.