Zonnepanelen en warmtepomp in Ede

The Sunshine Company

In Ede hebben wij een nieuwbouwwoning duurzaam gemaakt door er een Techneco Loria warmtepomp te plaatsen. Verder hebben wij Jinko zonnepanelen geïnstalleerd op een ABB omvormer. Een huis die voorbereid is op de toekomst!

Nieuwbouw: warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen te Ede

The Sunshine Company

Bij deze nieuwbouwwoning in Ede hebben wij een Techneco Loria warmtepomp geïnstalleerd met vloerverwarming. Omdat vloerverwarming een relatief lage temperatuur gebruikt om het huis op te warmen is dit ideaal om te combineren met een warmtepomp omdat deze ook een relatief lage temperatuur levert. Verder hebben wij Hanwha Q-Cells zonnepanelen

Warmtepompboiler voor tapwater in Ede

The Sunshine Company

In Ede hebben wij een warmtepompboiler geplaatst die de opwarming van het tapwater verzorgd. Er wordt geen gas meer verbruikt voor douchen.

15 Solar Frontier zonnepanelen op woning in Ede

The Sunshine Company

In Ede hebben wij op dit platte dak 15 Solar Frontier zonnepanelen geplaatst. Er is een maatwerkframe gemaakt om te zorgen dat het maximale uit het dak wordt gehaald.

Zonnepanelen in plaats van dakpannen in Ede

The Sunshine Company

In Ede hebben wij zonnepanelen geplaatst op een dakstuk waar dakpannen geplaatst zouden worden, een soort van in-dak oplossing. Onder de zonnepanelen ligt een waterdicht EPDM folie. De zonnepanelen zijn aangesloten op een Fronius omvormer.

Warmtepomp en 36 zonnepanelen in Ede

The Sunshine Company

in Ede hebben wij dit huis duurzamer gemaakt door er een warmtepomp van Loria te installeren en er 36 zonnepanelen van Qcells neer te leggen. Met dit systeem is deze woning GASLOOS! En tevens energieneutraal door de opwek van de zonnepanelen.