Warmtepomp en vloerverwarming in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij een Techneco Loria warmtepomp geplaatst en aangesloten op de door ons gelegde vloerverwarming. Een warmtepomp en vloerverwarming is een gouden combinatie door de relatief lage temperatuur die de warmtepomp genereerd, dit sluit naadloos aan op de ideale temperatuur voor vloerverwarming.

44 Zonnepanelen op kantoorpand in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij dit kantoorpand ‘groener’ gemaakt door er 44 JA Solar zonnepanelen te plaatsen op een SolarEdge omvormer. De zonnepanelen liggen op een plat dak, vandaar dat ze op oost-west liggen.

Zonnepanelen op kantoorgebouw in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij dit pand van de Vereniging van Eigenaren verduurzaamd door er Hanwha Q-Cells 325Wp zonnepanelen te plaatsen. De panelen zijn geplaatst op een SolarEdge omvormer.

30 Jinko 310Wp zonnepanelen in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij Jinko zonnepanelen geïnstalleerd op een Diehl omvormer. Aangezien het een fors systeem is op een 1-fase aansluiting hebben we 2 degelijke Diehl omvormers opgehangen van elk 4800 Watt.    

Zonnepanelen op zuid én noord! Te Enschede.

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op het noorden en zuiden van het huis. De zonnepanelen zijn aangesloten op een Omnik omvormer. Vanwege ruimte tekort en de lage prijs van zonnepanelen hebben we ook de noordkant maar volgelegd..