Warmtepomp en vloerverwarming in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij een Techneco Loria warmtepomp geplaatst en aangesloten op de door ons gelegde vloerverwarming. Een warmtepomp en vloerverwarming is een gouden combinatie door de relatief lage temperatuur die de warmtepomp genereerd, dit sluit naadloos aan op de ideale temperatuur voor vloerverwarming.

44 Zonnepanelen op kantoorpand in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij dit kantoorpand ‘groener’ gemaakt door er 44 JA Solar zonnepanelen te plaatsen op een SolarEdge omvormer. De zonnepanelen liggen op een plat dak, vandaar dat ze op oost-west liggen.

Zonnepanelen op kantoorgebouw in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij dit pand van de Vereniging van Eigenaren verduurzaamd door er Hanwha Q-Cells 325Wp zonnepanelen te plaatsen. De panelen zijn geplaatst op een SolarEdge omvormer.

30 Jinko 310Wp zonnepanelen in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij Jinko zonnepanelen geïnstalleerd op een Diehl omvormer. Aangezien het een fors systeem is op een 1-fase aansluiting hebben we 2 degelijke Diehl omvormers opgehangen van elk 4800 Watt.    

Zonnepanelen op zuid én noord! Te Enschede.

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op het noorden en zuiden van het huis. De zonnepanelen zijn aangesloten op een Omnik omvormer. Vanwege ruimte tekort en de lage prijs van zonnepanelen hebben we ook de noordkant maar volgelegd..

Stadsverwarming eruit te Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij een woning compleet verduurzaamt door er zonnepanelen van Hanwha Q-cells te plaatsen op een Omnik omvormer. Ook hebben wij een Techneco Loria warmtepomp geïnstalleerd zodat de woning van de stadsverwarming af is.

Solar Frontier zonnepanelen in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij zonnepanelen van Solar Frontier geplaatst op een omvormer van Kostal. De strings werken los van elkaar.

Optimizerklus in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben wij een optimizerklus gedaan. Hanwha Q-cells zonnepanelen met Tigo optimizers, dit op een degelijke Diehl Ako omvormer, met 1 ingang. De panelen werken allemaal los van elkaar.

Zonnepanelen en Elga warmepomp op stadsverwarming in Enschede

The Sunshine Company

In Enschede hebben we 24 panelen op een plat dak geplaatst, met Tigo optimizers. Dit is in 2 strings aangesloten op een Delta 5kW omvormer, 1 fasig. Tevens hebben we een Elga warmtepomp gemonteerd (niet op de foto’s) welke samenwerkt met de stadsverwarming.