Woning van het gas af in Hardenberg

The Sunshine Company

In Hardenberg hebben wij een stand-alone warmtepomp van Techneco Loria geplaatst. Deze warmtepomp gebruikt veel elektriciteit, vandaar dat wij ook 10 Hanwha Q-Cells zonnepanelen hebben geïnstalleerd om deze elektriciteit op te wekken. De zonnepanelen liggen op een plat dak en zijn aangesloten op een SolarEdge omvormer.

Warmtepomp en zonnepanelen in Hardenberg

The Sunshine Company

In Hardenberg (2014) hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstallerd. Een mooie verduurzaming die samen met de  CV-ketel werkt en hierdoor veel gas bespaard. De woning is namelijk voorzien van vloerverwarming. Verder zijn er 24 stuks Yingli panelen geplaatst op een degelijke SMA omvormer.

24 zonnepanelen op dak in Hardenberg

The Sunshine Company

In Hardenberg hebben wij 24 Trina Solar Black zonnepanelen op het dak gelegd. De zonnepanelen zijn verbonden met een Delta omvormer en Tigo optimizers.

Zonnepanelen en warmtepomp in Hardenberg

The Sunshine Company

In Hardenberg hebben wij 12 zonnepanelen geplaatst en hebben wij gebruik gemaakt van Tigo optimizers. Ook hebben wij een luchtwarmtepomp van Techneco Elga geplaatst.

31 zonnepanelen en warmtepomp in Hardenberg

The Sunshine Company

Bij deze woning in Hardenberg hebben wij 31 Qcells zonnepanelen gelegd. Ook hebben we een Techneco Loria warmtepomp geïnstalleerd. De woning is nu geheel energieneutraal, gasloos én nul-op-de-meter!

Zonnepanelen en warmtepomp in Hardenberg

The Sunshine Company

In Hardenberg hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd in combinatie met zonnepanelen op het schuine dak. Er volgen nog zonnepanelen op het platte dak door middel van een maatwerkframe. Ook hebben wij bij dit systeem gebruik gemaakt van een Omnik omvormer.