Vragen of offerte? We helpen je graag!
Binnen 24 uur een offerte.
Bellen kan tijdens kantoortijden.

Warmtepomp en zonnepanelen in Holten

The Sunshine Company

In Holten hebben wij Jinko zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer, verder hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd. De woning is voorzien van vloerverwarming. De terugverdientijd van deze set is zeer kort, de panelen liggen pal zuid & er wordt veel gas bespaart. Denk aan 6 jaar!

24 zwarte zonnepanelen op dak in Holten

The Sunshine Company

In december 2012 is er door The Sunshine Company een zonnepanelensysteem geplaatst op een particuliere woning in Holten. Door de ongunstige ligging is terugverdientijd uiteindelijk uitgekomen op ongeveer 8 jaar. Na het plaatsen vonden we als expertbedrijf het pijpje aan de linkerkant (nog te zien op de foto) toch te

10 kW hybride warmtepomp van Techneco in Holten

The Sunshine Company

In Holten hebben wij een Techneco Loria warmtepomp geïnstalleerd die verantwoordelijk is voor het verwarmen van de vloer, de CV-ketel is er voor nood & douchewater.

Qcells Zonnepanelen op plat dak in Holten

The Sunshine Company

in Holten hebben wij een heel aantal Qcells 320 zonnepanelen op een plat dak gelegd, ook hebben wij bij dit project een Omnik omvormer gebruikt

Zonnepanelen en Warmtepomp in Holten

The Sunshine Company

In Holten hebben wij bij dit huis zonnepanelen van Qcells en een Daikin warmtepomp geïnstalleerd. Een mooie verduurzaming van het huis.