Jinko 310 zonnepanelen in Nijverdal

The Sunshine Company

In Nijverdal hebben wij Jinko 310 zonnepanelen geplaatst op het dak. De zonnepanelen zijn verbonden met een SolarEdge omvormer, Goed en degelijk.

19 Yingli All Black zonnepanelen op dak in Nijverdal

The Sunshine Company

De eigenaar van dit systeem in Nijverdal is zeer tevreden. Hij kan alles mooi bijhouden met het Kostal programma en liet met trots zien dat hij sinds april al bijna 3000kWh heeft opgeleverd!

15 zonnepanelen op huis in Nijverdal

The Sunshine Company

De trotse eigenaar met zijn nieuwe zonnestroom installatie. Het dakraam is speciaal weggehaald zodat we een strak en symmetrisch systeem hebben kunnen leggen.

13 zonnepanelen op dak in Nijverdal

The Sunshine Company

In Nijverdal hebben wij 13 zonnepanelen geïnstalleerd van het merk Hanwha Q-cells. Dit zorgt ervoor dat de energierekening terug geschroeft wordt.

24 zonnepanelen op plat dak in Nijverdal

The Sunshine Company

De eigenaren van dit systeem in Nijverdal zijn zeer tevreden met dit maatframewerk op hun platte dak. Ze overwegen om nog meer milieuvriendelijke en natuurlijk zelfvoorzienende maatregelen te nemen!

18 Zonnepanelen met Elga warmtepomp in Nijverdal

The Sunshine Company

In Nijverdal hebben we een systeem van 18 zonnepanelen gemonteerd, goed voor 5200kWh per jaar. Samen met een Techneco Elga die op jaarbasis 1600kWh gaat verbruiken en 900m3 bespaart.