Warmtepomp en zonnepanelen in Oldenzaal

The Sunshine Company

In Oldenzaal hebben wij deze woning verduurzaamd door er Jinko zonnepanelen te plaatsen op een Omnik omvormer. Ook hebben wij een Daikin/Intergas warmtepomp geïnstalleerd.

Warmtepomp en zonnepanelen in Oldenzaal

The Sunshine Company

In Oldenzaal (2014) hebben wij JA Solar zonnepanelen geplaatst op een SolarEdge omvormer. Verder hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd. De panelen zijn landscape gemonteerd.

11 zonnepanelen op dak in Oldenzaal

The Sunshine Company

In juni 2013 is er door The Sunshine Company een zonnepanelensysteem geplaatst op een particuliere woning in Oldenzaal. 11 stuks mooi tussen de beide schoorstenen gelegd.

Zwarte zonnepanelen op dak in Oldenzaal

The Sunshine Company

In september 2012 is er door The Sunshine Company een zonnepanelensysteem geplaatst op een particuliere woning in Oldenzaal. Op de foto ziet u er 8 liggen, dit zijn 245 Wp Canadian Solar All black panelen. De blauwe lucht weerspiegelt erin; hierdoor lijken ze een stuk blauwer dan ze in werkelijkheid

Energieneutraal in Oldenzaal

The Sunshine Company

Nieuwbouwwoning compleet energieneutraal dankzij inzetten van 52 zonnepanelen. Er was reeds een warmtepomp aanwezig. Het frame op het platte dak is op maat gemaakt van de schuur om zo maximale opbrengst te genereren.