Zonnepanelen en warmtepomp in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij Canadia Solar 275Wp zonnepanelen geplaatst met Tigo optimizers op een Diehl Ako omvormer, ook hebben wij een Techneco Elga warmtepomp geïnstalleerd.

Tigo optimizerklus in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij zonnepanelen van JA Solar geplaatst in combinatie met optimizers van Tigo. Dit geheel is aangesloten op een omvormer van het superdegelijke Diehl Ako concern.

Warmtepomp en zonnepanelen in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij een woning verduurzaamd door er een Techneco Elga warmtepomp te installeren en JA Solar zonnepanelen te plaatsen op een Diehl Ako omvormer met Tigo optimizers.

19 Yingli zonnepanelen op woning in Rijssen

The Sunshine Company

In maart 2013 plaatsten we een systeem op een particuliere woning in Rijssen. 19 panelen keurig om de schoorsteen heen gelegd voor net aanzicht. Deze zonnepanelen hebben in het eerste halfjaar al ruim 2700 kWh opgeleverd, dus wij horen de bewoners niet klagen.

18 zonnepanelen op dak in Rijssen

The Sunshine Company

In april 2013 heeft The Sunshine Company een systeem geplaatst op een particuliere woning in Rijssen. Er zijn in totaal 18 panelen geplaatst, waarbij alle dakoppervlakken zijn gebruikt om het rendement zo hoog mogelijk te krijgen. De bewoners zijn zeer tevreden, want ze hebben in de eerste 6 maanden al

Canadian Solar zonnepanelen op dak in Rijssen

The Sunshine Company

The Sunshine Company vorig jaar een systeem geplaatst op een particuliere woning in Rijssen. Er zijn in totaal 13 panelen geplaatst op de bovenste helft van het dak en keurig om het raam heen voor een zo groot mogelijke zonvangst!

Verduurzamend systeem op dak in Rijssen

The Sunshine Company

The Sunshine Company heeft wederom een systeem geplaatst op een particuliere woning in Rijssen. Er zijn in totaal 18 panelen geplaatst op de bovenste helft van het dak, voor een zo groot mogelijke zonvangst! De bewoners zijn dan ook dik tevreden, het levert wat hij moet leveren en de heer

12 zonnepanelen op schuin dak in Rijssen

The Sunshine Company

Op 25 oktober hebben wij bij dit huis in Rijssen 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze zonnepanelen hebben wij op een omvormer van SolarEdge gezet.

Trina zonnepanelen en Elga warmtepomp in Rijssen

The Sunshine Company

In Rijssen hebben wij op een plat dak Trina zonnepanelen gelegd, dit in combinatie met een SolarEdge omvormer. Verder hebben we een Elga warmtepomp geïnstalleerd.

15 zonnepanelen op schuurtje bij huis in Rijssen

The Sunshine Company

in 2015 plaatsten wij 15 zonnepanelen op een schuurdak door middel van een maatwerkframe, door dit maatwerkframe zijn de panelen ideaal geplaatst om stroom op te wekken