Zonnepanelen op SolarEdge in Zwartemeer

The Sunshine Company

In Zwartemeer hebben wij deze woning verduurzaamd door 40 Jinko zonnepanelen te installeren op een omvormer van SolarEdge. Ook gaan we een Remeha warmtepomp plaatsen.

18 zonnepanelen op woning in Nuenen

The Sunshine Company

Afgelopen september 2013 is er door The Sunshine Company een systeem met zwarte zonnepanelen geplaatst op een particuliere woning in Nuenen. Mooi het hele dak belegd en geen last van schaduw! Zij blij, wij blij!

10 Yingli zonnepanelen op dak in Coevorden

The Sunshine Company

In maart 2013 plaatsten we een systeem op een particuliere woning in Coevorden. Gebruikmakend van de dakkapel hebben wij 10 panelen kunnen leggen om toch voldoende energie te kunnen opwekken. Nu een half jaar later hebben ze al ruim 1.200 kWh opgeleverd!

Zonnepanelen op SMA omvormer in Meppel

The Sunshine Company

In juni 2013 plaatsten we een systeem op een particuliere woning in Meppel. Door gebruik te maken van een SMA omvormer met 2 MPP’s kunnen beide dakvlakken volledig los van elkaar functioneren.

16 zonnepanelen op dak in Meppel

The Sunshine Company

In oktober 2012 is er door The Sunshine Company een zwart system geplaatst op een particuliere woning in Meppel. Het beschikbare dakoppervlak is efficiënt benut door het gebruik van een kleiner formaat panelen (190Wp).