Zonnepanelen en warmtepomp in Almere

The Sunshine Company

In Almere hebben wij deze woning van de stadsverwarming afgehaald door een warmtepomp van Techneco Loria te installeren. Tevens hebben wij 24 Jinko zonnepanelen geplaatst op een ABB6000 omvormer.

Warmtepomp en zonnepanelen in Almere

The Sunshine Company

In Almere hebben wij een nieuwbouwwoning verduurzaamd door er een warmtepomp en zonnepanelen te plaatsen. De Jinko zonnepanelen zijn al geplaatst op een Omnik omvormer. De warmtepomp wordt nog geplaatst.

Zonnepanelen en warmtepomp in Lelystad

The Sunshine Company

In Lelystad hebben wij Hanwha Q-Cells zonnepanelen geplaatst op een plat dak. Ook is er een Daikin warmtepomp geïnstalleerd.

Zonnepanelen op bedrijfsdak HKV

The Sunshine Company

In Lelystad hebben wij bij ingenieursbureau HKV het bedrijfsdak volgelegd met Trina 310 Wattpiek zonnepanelen. Daarbij zijn 4 stuks SolarEdge omvormers geplaatst van 25 kilowatt. Zowel de schuine als de platte daken zijn ingezet.

77 Yingli zonnepanelen in Creil

The Sunshine Company

Wellicht het eerste uitgevoerde SDE+ subsidie systeem in Nederland? Volgens Peter Segaar van PolderPV wel. Peter Segaar schreef een uitgebreid artikel over hoe ‘innovatief’ (of niet!) de nieuwe SDE+ regeling is, bedankt Peter! In november 2011 is er door The Sunshine Company een systeem geplaatst op een schuurdak in Creil. Er