Vragen of offerte? We helpen je graag!
Binnen 24 uur een offerte.
Bellen kan tijdens kantoortijden.
Remeha Elga Ace 6kW
Remeha Elga Ace 6

Vanaf 6000,-

Offerte aanvragen

Vanaf 6000,-

Subsidie €2700
Gasloos wonen is mogelijk!

De Remeha Elga Ace 6kW is een hybride warmtepomp die samen met uw cv-ketel uw huis van warm water voorziet. De Remeha Elga Ace 6kW is vooral verantwoordelijk voor de relatief lage verwarmingstemperaturen voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming, de cv-ketel wordt alleen nog gebruikt voor warm water uit de kraan en op hele koude dagen. Door het installeren van een Remeha Elga Ace 6kW kan uw gasverbruik voor verwarmen tot 95% verminderd worden (in geval van vloerverwarming!).

  • Zeer compacte warmtepomp
  • Gasverbruik voor verwarmen tot 95% verminderen
Onze werkwijze
  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Zonnepanelen & hybride warmtepompen binnen 6 weken geïnstalleerd
  • Hulp bij subsidie aanvraag
  • Lagere (of géén) energierekening

Omschrijving

De Remeha Elga Ace 6kW is een hybride warmtepomp die samen met uw cv-ketel uw huis van warm water voorziet. Een hybride warmtepomp bestaat uit een binnenunit en een buitenunit en haalt de warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt binnen gebruikt om uw woning mee te verwarmen. De hybride warmtepomp is voornamelijk verantwoordelijk voor het verwarmen tot relatief lage verwarmingstemperaturen en is daardoor ideaal voor een aansluiting op vloerverwarming.

Specificaties Elga Ace

De Remeha Elga Ace 6kW heeft de beste prijs/prestatieverhouding en de warmtepomp is zeer compact, hierdoor is het makkelijk te installeren en zijn er geen grote aanpassingen nodig voor de installatie. Door de subsidie van €2700,- is het zeer aantrekkelijk om te investeren in deze warmtepomp. Verder is de Remeha Elga Ace 6kW voorzien van eSmart Inside, wat betekend dat uw warmtepomp meegaat met de tijd. Als Remeha nieuwe digitale mogelijkheden gaat aanbieden is dit ook te gebruiken op uw huidige systeem. Al met al is de Remeha Elga Ace 6kW de ideale oplossing om uw energieverbruik te verminderen en geld te besparen.

Voordelen Elga Ace

Deze hybride warmtepomp bestaat uit:

  • Een binnenunit
  • Een buitenunit
  • De (bestaande) cv-ketel
  • Een thermostaat

De benodigde ruimte voor de warmtepomp

Heeft u niet zoveel ruimte voor een warmtepomp? Dan is de Elga Ace een goede optie voor u. Deze compacte hybride warmtepomp heeft een afmeting van: 50 cm hoog x 27 cm breed x 22 cm diep. De Elga Ace is ook zeer gemakkelijk te monteren, zonder grote verbouwing. De binnenunit wordt namelijk naast uw cv-ketel opgehangen, alleen het leidingwerk verbindt beide apparaten met elkaar. De buitenunit wordt vervolgens weer verbonden met de Elga Ace.

Extra informatie

Boilervat

Kilowatt

Merk

Type

All electric

Type pomp