Fotovoltaïsche zonnepanelen

The Sunshine Company Reviews

The Sunshine Company verzorgt oplossingen in warmtepompen en zonnepanelen. Alles om Energie te besparen. Met meer dan 10+ jaar ervaringen in deze branche hebben wij meer dan 2000 woningen mogen verduurzamen. Zie hier enkele van onze projecten.

Bekijk hieronder enkele van onze reviews of ga naar alle reviews.

Uiteraard vinden wij de mening van onze klant belangrijk. Hier een greep uit onze reacties.

Klantbeoordelingen

Dinant Seppenwoolde
Dinant Seppenwoolde
2023-07-24
Na eerdere goede ervaringen bij onze vorige woning hebben wij The Sunshine company gevraagd om ook de zonnepanelen bij onze nieuwbouwwoning te plaatsen. Zij hebben dit vertrouwen volledig waargemaakt en de installatie volgens afspraak geleverd en geinstalleerd.
Rob Westerink
Rob Westerink
2023-07-23
Snel en goed geleverd
Rik Kreijkes
Rik Kreijkes
2023-07-18
Sunshine Company heeft 43 pv panelen en een 16k. omvormer geplaatst. Keurig uitgevoerd conform offerte en afspraken.
Alessandro Pangrazzi
Alessandro Pangrazzi
2023-07-06
Uitermate tevreden over de prettig verlopen installatie door The Sunshine Company. Vooraf is een adviseur van het bedrijf langs geweest voor het inmeten en advies over het aantal panelen en de oplossing voor aanleg bekabeling. Op basis daarvan een prima offerte ontvangen met een acceptabele levertijd. De monteurs die de installatie kwamen doen waren duidelijk vakbekwaam en prettig in de omgang. Deze heren gaven ook aanvullend advies over mijn elektrische installatie. Het regende ontzettend, maar dat weerhield ze niet om het dak op te klimmen en voor het avondeten de installatie af te ronden. Tussendoor zelfs nog stilletjes de trap op en af gewandeld, omdat de baby sliep. En dan achteraf tijdens een bakkie koffie uitleg gehad over de app en mogelijkheden van het systeem terwijl de eerste kilowatts al binnen stromen. Zeer tevreden!
Ruben vogels
Ruben vogels
2023-07-04
In december onze zonnepanelen laten plaatsen. Hier waren we al heel erg tevreden over. We stonden nog op de wachtlijst voor een hybride systeem met een nieuwe CV en warmtepomp. Omdat onze oude ketel het leek te begeven, hebben we gevraagd of we de CV ketel al eerder konden laten plaatsen. Binnen een week werden we gebeld dat zowel de CV ketel als de warmtepomp geplaatst konden worden. Topservice! Al na een paar dagen is ons gasverbruik gekelderd naar bijna niks. Heel tevreden over de uitstekende service van the sunshine company!
Edwin Hunter
Edwin Hunter
2023-04-13
Top
Edwin Nijhuis
Edwin Nijhuis
2023-04-13
Begin 2022 hebben wij bij de Sunshine Company een hybride warmtepomp en 38 zonnepanelen + meterkast aanpassing in opdracht gegeven. Het was bekend dat dit enige tijd kon gaan duren. alles is op verzoek en waar mogelijk in delen klaar gemaakt. En het nodige papierwerk natuurlijk. Hartelijk dank voor het advies en de uitvoering.
MIKE Sluitertijd
MIKE Sluitertijd
2023-04-08
De Sunshine company heeft onlangs bij mij de vloerverwarming, zonnepanelen en Loria warmtepomp geïnstalleerd. Na een goed, duidelijk en helder gesprek volgde een passende offerte. Ondanks de huidige levertijden problematiek was er een goede communicatie en zijn alle afspraken nagekomen, iets wat in deze tijd niet vanzelf sprekend is! De installatie verliep vlekkeloos en werd uitgevoerd door vakkundig en net personeel waarmee prima te communiceren is. Derhalve een groot compliment voor de hele organisatie!!! Update; Het is nu een 1/2 jaar geleden dat de installatie is geplaatst zoals hierboven beschreven en de eindafrekening van Vattenfall is binnen. Naast de boven beschreven installatie zijn ook kunststof kozijnen geplaatst en is het jaren 80 huis goed geïsoleerd!! Alles bij elkaar betekent dat, dat ik maandelijks een energierekening heb van nog geen € 15,=🙂 ik verwacht over het komende jaar zelfs geld te 'verdienen'. Om een indruk te geven, mijn buurman betaald ruim € 500,= per maand. Geslaagd project dus!