Sunpower Zonnepanelen
  • 25 jaar garantie
  • Ferrari onder de zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen

Sunpower zonnepanelen kopen? Sunpower is de Ferrari onder de zonnepanelen. Met het hoogste rendement kunt u met dit paneel zelfs op een klein dak nog een hoop stroom opwekken. Het kan dus zijn dat u met sunpower zonnepanelen uw rendement behoorlijk verhoogt. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de techniek, gewenste opbrengst en of daarbij een investering in de panelen van sunpower interessant voor u is.

Sunpower maakt panelen van hetzelfde formaat als de standaard panelen, echter met een vermogen van (op dit moment) maximaal 345WP. De standaard panelen zitten op 250-300WP.

Daarnaast geeft Sunpower 25 jaar garantie, in plaats van 10 jaar bij elk standaard merk zonnepanelen.

Sunpower zonnepanelen prijs

Dit alles heeft echter ook een nadeel. Prijs. De zonnepanelen van Sunpower zijn absoluut beter, echter geen 2x beter. De prijs is wel 2x zo hoog. Dus de rendabiliteit van deze zonnepanelen is wat dat betreft een stuk lager dan haar concurrenten. Een gemiddeld systeem van Sunpower heeft ongeveer 10-12 jaar nodig om terugverdiend te worden, waar een standaard systeem 6-8 jaar voor nodig heeft.

Heeft u echter weinig dak beschikbaar, dan heeft Sunpower wel de oplossing om zoveel mogelijk op te wekken.

Sunpower Zonnepanelen installateur

Als u SunPower zonnepanelen wilt installeren, is het belangrijk om een betrouwbare en gekwalificeerde zonnepaneleninstallateur te vinden die ervaring heeft met de installatie van SunPower panelen. Afhankelijk van uw situatie zullen wij als installateur u adviseren over de beste oplossing. Heeft u vragen. Dan helpen wij u graag.

Voordelen Sunpower Zonnepanelen

SunPower is een fabrikant van hoge kwaliteitszonnepanelen en is erg bekend om zijn technologisch panelen. Enkele voordelen van SunPower zonnepanelen:

  1. Hoog rendement: SunPower zonnepanelen hebben een van de hoogste rendementen op de markt, wat betekent dat ze meer elektriciteit kunnen produceren dan conventionele panelen van dezelfde grootte.
  2. Duurzaamheid: SunPower zonnepanelen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals harde wind en hagel.
  3. Garantie: SunPower biedt een van de beste garanties in de zonnepanelenindustrie. Afhankelijk van het type paneel dat u kiest, bieden ze een productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van 25 jaar.

Kortom, SunPower zonnepanelen bieden hoge efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat hen een uitstekende keuze maakt. Bekijk wel goed de terugverdientijd van uw investering. Meer weten? Vraag dan een offerte aan. Wij adviseren u graag.

Merken zonnepanelen

Er zijn vele merken zonnepanelen op de markt. Elk met zijn eigen voor- en nadelen. Lees hier meer over Hanwha Qcells, Solar Frontier zonnepanelen, Ja Solar zonnepanelen, Canadian Solar zonnepanelen, Trina Solar zonnepanelen, of Yingli zonnepanelen. Ook vindt u hier informatie over een omvormer zonnepanelen.