Warmtepomp kopen
  • Wij leveren sinds 2014 warmtepompen, én daarbij zonnepanelen en vloerverwarming
  • Gecertificeerd dealer van Techneco
  • Ook ervaring met Fujitsu, Nefit, Daalderop en Mitsubishi warmtepompen
  • Volledige ontzorging van subsidie-aanvraag

Warmtepomp kopen

Een warmtepomp kopen doet u bij The Sunshine Company. Wij leveren sinds 2014 naast zonnepanelen ook warmtepompen, oorspronkelijk alleen de hybride variant, tegenwoordig steeds vaker ‘stand alone’ ter vervanging van de CV ketel. We zijn zeer ervaren, hebben al letterlijk honderden pompen geïnstalleerd, en snappen hoe warmtepompinstallaties werken en rendabel gemaakt kunnen worden. Dit eventueel (vaak) met ondersteuning van zonnepanelen. Ook kunnen we als ‘energie-aannemer’ fungeren, waarbij we tevens zorgen voor het lage-temperatuur afgiftesysteem, in de vorm van vloerverwarming of JAGA radiatoren.

Verschillende merken

Kortom; we hebben veel ervaring met verschillende merken (maar voornamelijk met Techneco, we zijn ook gecertificeerd dealer van dit merk) en leveren keurige en degelijke installaties. Gaat er onverhoopt toch wat kapot, dan zorgen wij in geval van nood voor zéér snelle reparatie-acties. In de kou zitten is vervelend tenslotte.

Ook kunnen we onze zeer ruime ervaring met zonne-energie goed toepassen op het gebied van warmtepompen. Die specifieke kennis gecombineerd met ons brede aanbod wordt door veel klanten als zeer prettig ervaren.

Subsidie

Wanneer u bij ons een warmtepomp aanschaft, helpen wij u bij uw subsidie aanvraag.

  • Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht krijg je tussen de € 1.950 tot 3.000 subsidie. Dat is ongeveer 50% van de aankoopprijs.
  • Voor een volledige lucht/water-warmtepomp is het subsidiebedrag € 1.950 tot 3.750.
  • Voor een bodem-warmtepomp start het subsidiebedrag bij € 3.750 en loopt op tot 5.100.
  • Het subsidiebedrag hangt af van het vermogen en energielabel.

Waarom een warmtepomp kopen?

Een stand-alone warmtepomp is een prima vervanger van de een cv-ketel. Het is een duurzaam verwarmingssysteem dat kan worden ingezet voor het verwarmen van een huis en voor het verwarmen van water. Omdat een warmtepomp op elektriciteit werkt, heeft u er geen gas voor nodig. Als u gasloos wilt wonen en op zoek bent naar een goede vervanger van de cv-ketel, kunt u het beste een warmtepomp kopen.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

Het grootste voordeel van een warmtepomp is dat er geen gas nodig is om uw huis en water uit de kraan te verwarmen. Hierdoor is er ook minder kans op koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide komt vrij wanneer aardgas niet volledig verbrandt. Nog jaarlijks komen er tientallen mensen om het leven als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Wanneer koolmonoxide is vrijgekomen, is het lastig om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan. Dat komt doordat wij koolmonoxide niet kunt zien, proeven, ruiken en voelen. Hoe minder gas u verbruikt, hoe minder risico er is dat u en/of uw gezinsleden koolmonoxidevergiftiging oplopen.

Nog een voordeel is dat dankzij een warmtepomp het bedrag op uw energierekening flink zal dalen. Gas is duurder dan stroom en het lijkt erop dat gas ook alleen maar duurder gaat worden. Doordat u de cv-ketel omruilt voor een warmtepomp, zult u aanzienlijk veel kosten kunnen besparen.

Waarom kiezen voor gasloos wonen?

Aardgas en andere fossiele brandstoffen raken op een gegeven moment op. Bovendien is het winnen en gebruiken van gas niet milieuvriendelijk. Om de C02 uitstoot wereldwijd te verminderen, hebben 194 landen in 2015 het Klimaatakkoord van Parijs ondertekend. In 2050 willen we in Nederland minstens 80%, maar het liefst voor 95%, minder gas verbruiken dan in 1990. Dit hebben we samen met 193 andere landen in het Klimaatakkoord van Parijs afgesproken. Voor ons als gewone burger betekent dit dat wij in de toekomst zo goed als mogelijk gasloos wonen. Nieuwbouwwoningen hebben zelfs geen gasaansluitingen meer.

Wat kan The Sunshine Company voor mij betekenen?

Door ons jarenlange ervaring in het aanbieden en installeren van warmtepompen, durven wij onszelf dé expert te noemen op het gebied van warmtepompen installaties. Bovendien snappen wij het erg goed dat een warmtepomp voor u een nieuw en onbekend fenomeen kan zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Zoals wij hierboven al een keer benoemden, helpen wij u graag met de subsidie aanvraag voor een warmtepomp. Daarnaast adviseren wij u graag over welke warmtepomp u het beste kunt kopen. Heeft u bij ons een warmtepomp aangeschaft? Dan installeren wij hem graag bij u op locatie, het maakt daarbij niet uit waar u woont. Kortom: Als u bij ons een warmtepomp gaat kopen, helpen wij u van A tot Z!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de beste warmtepomp?

Heeft u interesse in een warmtepomp, maar wilt u eerst wat meer informatie en wilt u weten wat voor u de beste warmtepomp is? Dat vinden wij heel begrijpelijk. Voor vragen mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Wilt u graag een warmtepomp kopen? Ook in dat geval mag u contact opnemen, zodat wij het proces in werking kunnen zetten.