Warmtepomp
  • Wij leveren sinds 2014 warmtepompen

  • Gecertificeerd dealer van Techneco

  • Minimaal €1.800,- subsidie

Warmtepomp kopen

Een warmtepomp kopen doet u bij The Sunshine Company. Wij leveren sinds 2014 naast zonnepanelen ook warmtepompen, oorspronkelijk alleen de hybride variant, tegenwoordig steeds vaker ‘stand alone’ ter vervanging van de CV ketel. We zijn zeer ervaren, hebben al letterlijk honderden pompen geïnstalleerd, en snappen hoe warmtepompinstallaties werken en rendabel gemaakt kunnen worden. Dit eventueel (vaak) met ondersteuning van zonnepanelen. Ook kunnen we als ‘energie-aannemer’ fungeren, waarbij we tevens zorgen voor het lage-temperatuur afgiftesysteem, in de vorm van vloerverwarming of JAGA radiatoren.

Verschillende merken

Kortom; we hebben veel ervaring met verschillende merken (maar voornamelijk met Techneco, we zijn ook gecertificeerd dealer van dit merk) en leveren keurige en degelijke installaties. Gaat er onverhoopt toch wat kapot, dan zorgen wij in geval van nood voor zéér snelle reparatie-acties. In de kou zitten is vervelend tenslotte.

Ook kunnen we onze zeer ruime ervaring met zonne-energie goed toepassen op het gebied van warmtepompen. Die specifieke kennis gecombineerd met ons brede aanbod wordt door veel klanten als zeer prettig ervaren.

Subsidie

Wanneer u bij ons een warmtepomp aanschaft, helpen wij u bij uw subsidie aanvraag. Op de meeste warmtepompen zit subsidie, variërend van €1.000,- tot wel €2.300,-. In de meeste gevallen kunnen wij voor u een warmtepomp subsidie realiseren van minimaal €1.800,-.