Nefit warmtepomp
Nefit-Bosch Compress 7000

Vanaf 9600,-

Offerte aanvragen

Vanaf 9600,-

Subsidie € 2850,-
Geschikt voor zwaardere installaties!
  • Bij (zeer) grote woningen werken wij met Nefit pompen (>10kW).
  • Ook monoblocken beschikbaar, de stilsten op de markt!
  • Uit te voeren met 200, 300 of 500 liter boiler.
Onze werkwijze
  • Binnen 24 uur offerte op maat
  • Zonnepanelen & hybride warmtepompen binnen 6 weken geïnstalleerd
  • Hulp bij subsidie aanvraag
  • Lagere (of géén) energierekening

Omschrijving

Nefit warmtepomp

Nefit warmtepomp kopen? Nefit is natuurlijk bekend van de CV markt. In samenwerking met Bosch heeft Nefit ook een warmtepomp-lijn op de markt gebracht, uitgevoerd in losse split-blocken met boiler, towers met ingebouwde boiler, of mono-blocken met losse boilers. Op die manier kan Nefit eenvoudig combineren met een bestaand systeem indien van toepassing. Een warmtepomp van Nefit is bedoeld om minder gas te verbruiken en waardoor er minder aardgas wordt verstookt.

Warmtepomp van Nefit – Geschikt voor zwaardere installaties

Pompen van Techneco, waar wij voornamelijk mee werken, gaan tot 11kW, en omdat we af en toe zwaardere pompen nodig hebben plaatsen we dan een Nefit warmtepomp, vanaf 12 kilowatt, tot 16 kilowatt. De Nefit pomp biedt ons dus dus de flexibiliteit om voor elk benodigd vermogen een oplossing te bieden. Benieuwd of een Nefit pomp voor u van toepassing is of dat er wellicht alternatieven zijn? Wij helpen u uiteraard graag aan een goed advies.

Nefit warmtepomp prijs

De prijzen van de Nefit warmtepompen van 12kW beginnen vanaf 12.000 euro. Er zijn uiteraard meerdere Nefit warmtepompen maar zoals aangegeven gebruiken wij de Nefit warmtepomp in gevallen waarbij een zwaardere pomp wenselijk is.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk al onze warmtepompen. U kunt ook filteren op type, vermogen en gasverbruik waardoor u eenvoudig een product kunt vinden die bij uw situatie past. De warmtepompen die wij gebruiken, waaronder ook die van Nefit, kunnen afhankelijk van de situatie prima aangesloten worden op een bestaande of nieuwe CV ketel. De CV ketel ondersteunt de warmtepomp indien er een lagere buitentemperatuur is. Het verduurzamen van uw woning is dus prima te realiseren in zowel bestaande als nieuwbouw.

Subsidie bij een warmtepomp van Nefit

De subsidie op de Nefit Warmtepomp is 2850,- Wij helpen u uiteraard bij het aanvragen van de subsidie. Uiteraard is deze subsidie afhankelijk van het nog beschikbare subsidiebudget.

Extra informatie

Merk

Type

Type pomp

Kilowatt

, ,

Dekking

Monovalent of Bivalent

Boilervat

All electric