zonnepanelen
  • Duurzame energie
  • Stil en betrouwbaar
  • Terugverdientijd van 6-7 jaar
  • Gratis advies op maat

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen? Bij het kopen van panelen komen een aantal zaken kijken. De aanschaf van panelen is niet zomaar gedaan. Het is goed inzicht te krijgen wat de kosten van zonnepanelen zullen zijn en wat de mogelijkheden zijn wanneer u panelen aanschaft. Daarnaast is het fijn inzicht te krijgen in wat de besparing van uw kosten zullen zijn.

Alles wat je moet weten als je panelen gaat kopen:

Panelen en gasvrij wonen

Zonnepanelen zijn stil, betrouwbaar, doen wat ze moeten doen en horen simpelweg op ieder huis thuis. De tijd van gas is voorbij, de tijd van benzine ook. We investeren steeds meer in elektrisch rijden, verwarmen en koken. Het opwekken van eigen stroom is het voordeligst in de kosten en daarbij ook het duurzaamst. Een windmolen in de achtertuin is helaas over het algemeen geen praktisch idee, dus komt u automatisch uit bij zonnepanelen. Zolang een dak zes zomermaanden per jaar schaduwvrij is, kun je er rendabel een zonnestroomsysteem op plaatsen. Oost/west daken zijn zéér bruikbaar, waar daken enige schaduw hebben lossen we dat op met optimizers (van Tigo of SolarEdge). Hierdoor werken alle panelen los van elkaar.

Wilt u graag volledig duurzaam en gasvrij warmte produceren, dan is een combinatie warmtepomp en panelen helemaal ideaal om op uw energie te besparen.

Meer informatie betreft de aanschaf van zonnepanelen

Per situatie is er een passende oplossing. Wij informeren graag wat de mogelijkheden voor u zijn en welke oplossing het beste bij u past. Lees alle bovenstaande linkjes door om informatie omtrent de aanschaf van panelen te verschaffen. Wilt u graag meer informatie en passend advies bij de aanschaf van de juiste panelen? Neem dan gerust contact met ons op.